Relacja z wydarzenia

Kolacja "Ryba do syta"

Kolacja rybna pod tytułem „Ryba do syta” odbyła się w tym roku, podobnie jak w ubiegłych latach w połączeniu z wieczorkiem tanecznym. Za oprawę muzyczną odpowiadał DJ Mateusz Drworczak
Sprzedaliśmy komplet biletów. Stoły przydzielane były gościom zgodnie z ilością zarezerwowanych miejsc. Spora część gości, a nawet chyba większość zagościła u nas po raz kolejny.
Goście wykorzystali całą naszą bazę hotelową.
Dania serwowane były w dwojaki sposób tzn. bezpośrednio do stołów gości - dania konkursowe porcjowane talerzowo dla każdego, oraz w formie bufetowej.
Na każdym stole goście znaleźli szczegółowe menu wraz z harmonogramem i sposobem serwowania poszczególnych potraw. Wieczór rozpoczął się o godzinie 19 uroczystym otwarciem i omówieniem przebiegu kolacji oraz zasad głosowania na najsmaczniejsze danie wieczoru . Przedstawiony został dostawca ryb – Gospodarstwo Rybackie Girus. Gościom zostały również przedstawione zasady NAGRODOBRANIA oraz wszystkie informacje sugerowane przez Partnerstwo . Omówione zostały również zasady udziału w losowaniu nagród. Loteria odbyła się o godzinie 21. Goście byli bardzo zadowoleni z kolacji oraz jej przebiegu. Zachwalali ilość i jakość dań. Kolacja trwałą do końca wyznaczonych ram czasowych .
Dania konkursowe:
Przystawka
Roladka z amura na cukinii
– danie konkursowe nr 1
Zupa
Zupa rybna z ciecierzycą i bagietką
– danie konkursowe nr 2
Danie główne - ZWYCIĘSKIE
Pieczony w pergaminowej papilocie nacinany karp
w sosie kurkowym z warzywami i czarnym ryżem
– danie konkursowe nr 3


Partnerzy w promocji

Partnerzy medialni

Partnerzy w dystrybucji